xXx3: Return of Xander Cage – En litt annerledes anmeldelse

Etter å ha sett traileren en gang til og skrevet innlegget i går. Fant vi spontant ut at vi skulle se denne filmen etter å ha testet spis for 100 i asker. Og ja, hva skal man si? Jo! Filmen var akkurat som forventet. Overdreven action, fete stunts, med en god dose damer. Jeg så filmen med to stykker som vanligvis har sansen for litt mer sofistikerte filmer. Og vi starta med et lite veddemål. Første scene : Eksplosjon, Dame, eller Begge? Jeg tippa begge!! Jeg skal ikke si hva utfallet ble! Dere får se filmen selv.

Etter en time og tre kvarter med film, var reaksjonene delt. Mannemann som jeg er, syntes jeg filmen var helt topp! Akkurat som forventet. Men man må virkelig ta det for det, det er. Er skikkelig overdreven actionfilm. De andre gutta, syntes vel strengt tatt filmen var litt «jall» for å bruke uttrykk fra «gjengen».  Vi var alle enige om at vi uansett ikke hadde sett på klokken, og kjedet oss igjennom filmen, som man kanskje kan gjøre under noen av de mer sofistikerte filmene der ute. Tiden bare fløy, og plutselig var filmen ferdig.

Jeg personlig satt å smilte gjennom mer eller mindre hele filmen. Så konklusjon med det hele: Kinopengene var ikke bortkasta denne gangen.

 

Reklame