Mitsubishi Outlander Phev

I vår søken på bil har vi nå prøvd en Mitsubishi Outlander Phev. Første inntrykket er egentlig veldig bra, og fruen i huset likte bilen særdeles godt. Bilen var helt fullt ladet når jeg hentet den så her fikk jeg testet bra. Med noen minus grader i luften og normal kjøring holdt batteriet i 35km. Da satte motoren i gang, og etter noen km til lå kjørecomputerens snittforbruk fort på 0,35 pr mil. Men bilen var generelt god å kjøre. Jeg har har dog vært borti biler jeg sitter bedre i, men også biler jeg sitter langt dårligere i. Kona følte hun satt veldig bra.

Når det kommer til kjørecomputeren / radioenheten  / bluetooth handsfree, var denne kanskje noe knotete å navigere rundt i. Stort pluss for kul lyd i det store stereoanlegget. Når det kommer til plassen, var det helt greit med plass i bilen, ikke overraskende mye plass, men heller ikke for lite. Det var helt grei plass, både i forsetet og baksetet. Og våre to gutter, likte seg godt i det høye og oversiktlige baksetet.

Største pluss her må være at bilen er ladbar, og har 4WD.
Største minus må være det lite intuitive stereoanlegget / kjørecomputern.

Fortsettelse følger. Hva slags bil ender vi med å kjøpe? Ender vi med noe bil i det hele tatt?  Er det noe bil dere der ute mener jeg bør prøve?

Slenger ut en liten haug bilder jeg tok av bilen mens jeg har lånt den under her.

Reklame