VW en dårlig erfaring

Nå blir det mange bil innlegg her. For noen uker siden var jeg innom en VW forhandler, ikke langt fra der jeg jobber. Jeg gikk inn i butikken, gikk rundt og tittet litt. Ved en pult rekke litt lengre inn i lokalet står tre stykker (kledd som selgere), og henger. De prater tydeligvis om noe morsomt, for de ler og står i. Bra de har det hyggelig på jobb, tenker jeg. Jeg får øyekontakt med en av dem, men ingenting skjer. Jeg fortsetter å gå rundt. Titter på biler og rusler rundt i lokalet. I en slik butikk forventer jeg å bli oppsøkt, og få litt hjelp. Halloo! De skal tross alt selge noe som koster masse, masse penger her. Men nei da!! Ingen ting skjer.

Etter en ny runde i lokalet, tittende rundt, søkende med blikket, får jeg på nytt øyekontakt, med en av de tre som står å «henger». Han fortsetter bare praten med kollegene sine. Jeg fortsetter å gå rundt i lokalet. Jeg titter spesielt nøye på en passat stasjonsvogn. Ingen tar kontakt. Jeg tar enda en runde i lokalet, før jeg litt små frustrert går ut igjen. Uten så mye som et tilbud, eller en brosjyre i hånda.

Har de blitt så bortskjemte at de ikke trenger å yte service lengre? Hvis støtten fra salgs apparatet er slik, tør jeg ikke tenkte på hvordan de behandler kundene sine etter at de har handlet bil.

Er dere enige med meg, eller er det bare jeg som har litt vel høye forventninger?

Reklame