En bra bilforhandler

I lys av to negative opplevelser hos VW forhandlere, måtte jeg ta meg en tur innom en Ford forhandler også. Her ble jeg såpass fornøyd at jeg legger ikke skjul på at dette var Røhne-Selmer på Billingstad.  Jeg kjørte over plassen, og parkerte. På vei til butikken ser jeg i vinduet at det sitter en selger. Han får øye på meg. Jeg fortsetter å gå mot døra, og jaggu! Vet du hva? Han reiser seg, og går bort til døra. Hmm. Kanskje han skal hente seg en kaffe, eller på do eller noe tenker jeg.

Men neeeeeeeida. Han stopper ved døra, og venter. I det jeg kommer inn døra, smiler han stort, tar meg i hånda, lurer på om han kan hjelpe meg med noe, og om jeg vil ha en kaffe. Jeg svarer ja, og ja. Der var vi i gang. 20 minutter senere er kaffetørsten slukket, og jeg var på vei ut døra med et tilbud i hånda. Dette var jaggu noe annet enn de TO VW forhandlerne jeg var innom.

Selv om jeg ikke har kjøpt bil der enda, har jeg virkelig fått så god service her, at det er verdt å skrive om. Slikt er ikke vanlig lengre har jeg begynt å skjønne.

Bra jobba Røhne-Selmer

Reklame