Smart Klokke: Nice to have / Need to have?

Etter å ha levd med med Sony sin smart klokke i snart to år, har jeg blitt godt vant til livet med en «pc» på armen.  I arbeidslivet har jeg faktisk blitt så glad i den, at jeg vanskelig ser meg et liv uten. Mange som sikkert her ler når de leser siste linjen, men det er merkelig hva man blir vant til, og ikke minst gjør seg avhengig av.

Den store bakdelen i det digitale liv må være at man må jo lade denne hersens klokka annenhver dag, og glemmer man det, jo da dør klokka. Fordelen med sony sin klokke må være at den kan lades med en vanlig micro-usb kabel, og som flittig android bruker er dette noe jeg har liggende stort sett over alt. Heldigvis, skulle du glemme å lade, og må nødlade klokken, tar det ikke mer enn en 30-40 min lading, så er du oppe i en 80-90% batteri igjen.

Nå har det jo kommet et lass med fete smart-klokker. Nixon, Casio, Tag-Hauer, Michael Kors, og mange fler har laget smart klokker basert på android wear plattformen. Jeg har strengt tatt lyst på alle.

Men hva mener folket. Smart klokke, eller ikke?

Sånn helt tilslutt skal jeg si at ved arbeidsdagens slutt, er det deilig å skru av klokka, og legge den bort. Jeg prøver også å være analog i helgene. Litt deilig er det å være analog i den digitale hverdagen vi lever i.

Reklame