Inspirasjon før grillsesongen

Da har grillsesongen startet oppe i hodet mitt. I dag var nemlig dagen hvor jeg var på BBQ-Kurs på BBQ-Shop i Asker. Dette var et kurs som var holdt av «Diva Q». Sikkert ikke mange av dere som vet hvem dette er, men hun er en ekte BBQ mester i fra usa, med sitt egent BBQ program på Travel Channel, kalt bbq crawl. Lokalene til BBQ shop er helt nydelige. Grill interessert som jeg er, så gløder lommeboken allerede i det jeg går inn døren der. Et flott showrom med et fantastisk utvalg av griller er det første som møter deg. Skal du ha grill eller utstyr, er dette stedet å dra. Videre inn i lokalet er kursarealet. Dere kan se en flott video av dette (og butikken) på Diva Q sin facebook side.  Så jeg gidder ikke legge ut noe bilder herfra.

Når vi kommer inn i kurslokalet venter noen fine kurshefter, og et lass av Diva Q sin «Pig Candy». Nam! Se video for oppskrift i bunnen av dette innlegget.

Vi får så en god introduksjon av hvordan preppe «ribs», etter fulgt av en helt fantastisk prøvesmak av oppskriften. Nok en gang, Naaaaam! Beste ribsa jeg har vært borti! Og jeg har prøvd mange forskjellige.

Neste post på programmet er pulled pork. Her får vi også en god gjennomgang av prepping, og oppskrift, før vi får en helt episk runde med ferdig produkt igjen. Gjett hva som kommer nå: Jooo : Naaaaaam!!!! Visste ikke at pulled pork kunne bli så godt.

Til slutt: Det vi alle har ventet på: Brisket. Her får vi også en gjennomgang av prepping, og en fremgangsmåte, etterfulgt av en helt fantastisk smaksprøve.

Jeg har virkelig fått inspirasjon til å sette i gang grillsesongen nå. Planene begynner å forme seg, og jakten på de gode råvarene begynner. Her er det bare å glede seg oppskriftene skal prøves ut, og postes her etterhvert som de blir gjennomført.

Pig Candy:

Reklame