Logitech Harmony Ultimate

Ny teknologi kommer hver dag, og vi har flere og flere dingser i huset vårt. Flere og flere dingser, betyr gjerne fler og fler fjernkontroller, i hvertfall i stua. Man har gjerne en en tv, en dekoder, en forsterker / stereoanlegg, blurayspiller, kanskje en playstation, en appletv (*grøss*). Og mange andre ting. Allerede her er vi oppe i et lass av fjernkontroller. Nå slutter stua å være brukervennlig. Hvor mange av dere der ute har et lass av fjernkontroller på stuebordet? Hvor digg hadde det ikke blitt å bli kvitt alle disse. Jeg for min del har blitt helt avhengig av Logitech sin universal fjernkontroll. Ikke minst trenger jeg bare en fjernkontroll, men den berømte «WAF’en» (Wife Acceptance Factor) er i god behold. Denne fjernkontrollen er så lett å sette opp at hvem som helst kan greie det. Jeg kan tenke meg at nesten alle vil være i stand til å greie å sette den opp. Dette høres jo selvfølgelig ut som et salgs innlegg, men slapp av det er det ikke. Jeg skal ikke presse dere til å kjøpe, jeg linker ikke engang til et kjøps sted. Men for å være helt ærlig vet jeg faktisk ikke om noen reelle alternativer til logitech fjernkontrollen. Da er det viktig å ha pris / nytte også i tankene. Det finnes selvfølgelig mange high-end løsninger som kan være bedre men for prisen av en harmony fjernkontroll er det fint lite som matcher. Hvis dere vet om noe, må dere virkelig hyle ut. Det er alltid spennende å teste ny teknologi.

Logitech sin fjernkontroll er som nevnt over superlett å sette opp. Pakk den ut av esken sin. Gå inn på nettsiden som er anvist i esken, og følg anvisningene på skjermen. Jeg tipper du vil bruke maks 30 minutter på å få satt opp denne. Nå skriver jo jeg om en fjernkontroll jeg har hatt en stund. Logitech sin nye Harmony Elite, som inkluderer Harmony Hub, står ganske høyt på ønskelisten. Her får du faktisk også med en «hub» som gjør at alle enhetene kan styres via en app på telefonen.

OBS OBS!! Ikke la kona få vite om dette. Da kan du risikere å måtte se på TV2 Bliss eller TLC, når du egentlig vil se på Discovery, enda du har gjemt fjernkontrollen.

Anyways. Fjernkontroller eller ikke. Snipp snapp snute, her er fjenkontrollene borte.

 

Reklame