Sett: The Fate of The Furious

Her om dagen var jeg å så denne filmen. Etter å ha gledet meg litt til denne, var dagen inne. De jeg vanligvis drar på kino med gadd ikke bruke penger på å se denne, og spør du meg så var det deres tap. Jeg satt å smilte meg igjennom hele filmen. Som med mange av de andre filmene jeg liker å se, var ikke dette noe oscar kandidat. Men det var jaggu god underholdning.

Det er dessverre en ting jeg savner fra denne filmserier, og der er mer bil i fokus. Ikke misforstå meg, det er nok av fete biler med i filmen, men filmene har nå begynt å handle mer om å redde verden, enn om selve bilene og kjøringen. Den første filmen skapte en helt magisk stemning rundt bilene og bil miljøet. Dette har dessverre filmserien sklidd mer og mer bort fra dette. Det handler nå mer om å redde verden, og filmene minner mer og mer om vanlige action filmer, riktignok med en del fete bil scener.

Oppsummert følte jeg virkelig ikke at jeg hadde kastet bort pengene mine. Jeg smilte meg tross alt gjennom hele filmen, og så ikke på klokken en eneste gang. Så har du likt de nyere filmene i denne serien, vil du like «The fate of the furious» .  Denne kommer garantert til å bli sett minst en gang til når den kommer på blu-ray.

 

Reklame