Fossil Q Marshall

Etter å ha hatt en Sony smartwatch SW2 i flere år, fant jeg ut at jeg ønsket meg en ny smartklokke. Det var selvfølgelig ingen tvil om at det skulle være en android klokke. Etter å ha undersøkt litt hva som finnes, fant jeg ut at jeg ønsket meg en Fossil Q Marshal. Noe av det jeg så etter, var en smartklokke, som så mest mulig «klokkete» ut. Jeg ville også ha noe som ingen andre har. Jeg kan si at jeg ikke har sett noen andre som har denne. Når det kommer til utseende, har denne et veldig «klokkete» og fint utseende. Man kan kjøpe ekstra remmer, og lett skifte de ut. Og selvfølgelig for dere som har vært borti smartklokker, finnes det uendelig mange forskjellige digitale urskiver, som kan vise alt mulig av info.

UR skiver kan velges i det uendelige. Her kan man skifte etter humør, og hva man trenger.

Nå har jeg hatt klokken i noen mnd, og vært en flittig bruker bruker av den. Den største bakdelen er kanskje rett og slett batteritiden. Etter en hel dags bruk har du igjen rundt 20% batteri. Det vil da i praksis si at du må lade klokken hver natt. Jeg gidder ikke bruke masse tid på spesifikasjoner og annet tull når jeg skriver, Jeg skriver kun om hvordan man opplever produktet som bruker.

Laderen som følger med er en snerten liten induktiv, magnetisk lader, som man bare smekker bakpå klokken når det er tid for lading.

Reklame