Hverdagen er over oss og det er alltid like vanskelig å finne på noe å spise. Man skal gjerne ha noe som er både godt sunt og raskt. Jeg vet ikke hvor sunt dette er, men det er i hvertfall ikke usunt. Retten tar ca 30 min å lage, og det er relativt enkelt.
Dette trenger du:
2 store kylling fileter.
Smør
5 fedd hvitløk
1 Løk
2 bokser hakkede tomater
3 ts tørket basilikum
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 ts paprika pulver
1 ts oregano
En eller annen pasta form.
Dette gjør du:
- Start med å finhakke hvitløken.
- Fortsett med å raspe løken, på «middels størrelse» på rasperen
- Skjær kyllingen i passe store terninger.
- Finn frem alt krydderet, ha det i en liten passende skål så du lett kan ha alt enkelt i retten.
- Start med å smelte litt smør i stekepannen.
- Stek hvitløken i ca 30 sekunder, før du har i kyllingen. Stek kyllingen til den er gjennomstekt, og lett kan deles med stekespaden
. - Når kyllingen er klar, har du i løken. Stek så til løken er gylden.
- Ha i krydder og tomat.
- La sausen stå å putre mens du lager pastaen.
Ha en god middag.