Garlic Chicken Marinara

Hverdagen er over oss og det er alltid like vanskelig å finne på noe å spise. Man skal gjerne ha noe som er både godt sunt og raskt. Jeg vet ikke hvor sunt dette er, men det er i hvertfall ikke usunt. Retten tar ca 30 min å lage, og det er relativt enkelt.

Dette trenger du:

2 store kylling fileter.
Smør
5 fedd hvitløk
1 Løk
2 bokser hakkede tomater
3 ts tørket basilikum
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 ts paprika pulver
1 ts oregano
En eller annen pasta form.

Dette gjør du:

  1. Start med å finhakke hvitløken.
  2. Fortsett med å raspe løken, på «middels størrelse» på rasperen
  3. Skjær kyllingen i passe store terninger.
  4. Finn frem alt krydderet, ha det i en liten passende skål så du lett kan ha alt enkelt i retten.
  5. Start med å smelte litt smør i stekepannen.
  6. Stek hvitløken i ca 30 sekunder, før du har i kyllingen. Stek kyllingen til den er gjennomstekt, og lett kan deles med stekespaden
    .
  7. Når kyllingen er klar, har du i løken. Stek så til løken er gylden.
  8. Ha i krydder og tomat.
  9. La sausen stå å putre mens du lager pastaen.

Ha en god middag.

 

Reklame