Oral B Genious 9000

Dette går vel strengt tatt inn under personlig hygiene, men siden den har bluetooth, så kaller vi det teknologi også.
For noen år siden ble jeg introdusert for den fantastiske verden med elektrisk tannbørste. Ja! Bare kall meg dinosaurus, og si velkommen etter, og så videre. Men uansett. Min første elektriske tannbørste var brukt opp, og vel så det. Tiden var nå inne for å skaffe meg en ny. Etter å ha kikket litt rundt omkring fant jeg denne. Den var svart, og den hadde bluetooth. Hva mer kan en mann ønske seg. Tja. Kona leser tross alt denne bloggen hun også, så vi stopper der. Tannbørste er fint. Jeg har blitt så lat at jeg ikke gidder å dra til butikken så jeg endte med å bestille fra CD-ON. Bestillingen ble lagt en mandag morgen, og på torsdagen var tannbørsten klar til henting. Det første som møter meg er en elegant og fin eske. Inni er alt pakket pent og pyntelig. Ettersom bilder sier mer enn ord, så lar jeg bildene fortelle sitt om hva som er inni esken, og hvordan ting så ut når jeg pakket ut.

Det er sikkert ikke så veldig spennende å lese om en tannbørste, men jeg skal skrive litt til. En av tingene jeg skal skrive om er det fine etuiet som følger med. Det følger nemlig med et ganske nett og fint reise etui til tannbørsten. Dette etuiet har faktisk også en USB lader bygget inn. Jeg har erfaring med å reise en del. Og her kan man slå flere fluer i ett. Mange ting som bruker USB, og det er alltid kjekt med en USB plugg med strøm ekstra. Hva man kan bruke dette til, lar jeg egentlig der bruke fantasien til å finne ut.

En ting jeg dog savner med dette etuiet, er en plass til å legge den medfølgende lade kabelen. Det hadde vært kult om den fikk plass inni.
Nok om å pakke ut, og det som er i esken. Dere vil jo sikkert vite hvordan den fungerer. Jo, det skal jeg si. Jeg har faktisk ikke følt jeg har så rene tenner på lenge. Så tannpussen ble bra. Tannbørsten lyser fint rødt når du presser for hardt, noe jeg kjapt fant ut at den stort sett hele tiden. Kanskje jeg er vant til å pusse litt vel hardt.
Videre lurer dere helt sikkert på den greia som ser ut som en mobilholder. Hva i alle dager gjør den i en tannbørste pakke. Jo det skal jeg si. Det er en mobilholder. Man kan nemlig laste ned en «oral-b app», parre tannbørsten med telefonen over bluetooth, og vips så har du en hel del funksjoner, pusse programmer, og masse mer. Har jeg testet det? Ja!. Er det nødvendig ? Nei.
Som en voksen mann, har jeg pusset tennene mine i mange år, og jeg vet da selv om jeg har pusset bra eller ikke. Jeg trenger ingen app for det. Men funksjonen måtte testes. For meg føles hele greia dessverre unødvendig, og den såkalte pusseposisjons «greia» fikk jeg ikke til å funke. Og jeg vil si at jeg er relativt teknisk av meg. Kul gimmick, men her har Oral-B en del igjen på tegnebrettet før denne funksjonaliteten brukervennlig og enkel.

Så til slutt, oppsummert:

Tannbørsten pusser utrolig bra, og har et bra reiseetui.
Bluetooth funksjonaliteten høres veldig bra ut, på papiret, men er dessverre bare en kul gimmick, som egentlig er helt unødvendig.

 

Dette var litt om en tannbørste. Er det noen som pusser på gamlemåten fortsatt?

Reklame