Ford Fiesta

En liten bil har blitt stor. Ikke misforstå meg her. Ford fiesta er fortsatt en liten bil, men den føles større. Fører og passasjer plassen er som å forvente i en slik liten bil. Men baksetet er veldig mye større enn forventet i en slik bil. Begge gutta våre var veldig fornøyde med plassen bak og trivdes godt i baksetet.

Jeg må jo som vanlig starte med første inntrykket. Og det var bra. En fin bil, med kule linjer, både inni og utenpå. Jeg liker fronten spesielt godt. Selv om bilen kanskje har rykte på seg for å være en «konebil» så fremstår fronten som litt sint og tøff. Selv om den kanskje er tonet noe ned i forhold til ST-Line utgaven. Se bildene her og døm selv. Jeg syntes nå i alle bilen er fin.

Innvendig:

Innvendig føles bilen som nevnt over større en du skulle tro. Spesielt i baksetet. Men også innvendig er det mye fine linjer og løsninger. Selv om dette er en «konebil», finnes det både hel automatisk klimaanlegg, og et knakende godt stereoanlegg fra Bang & Olufsen. Når jeg hentet bilen tenkte jeg ikke så mye over det, men plutselig kom det en kul låt på radioen, og jeg skrudde opp lyden litt. «Oi! Dette var jo bra» tenker jeg og skrur opp lyden enda litt til. Og gjett hva! «Oi!» Tenkte jeg enda en gang for dette hørtes jo fortsatt bra ut. Her har de også slengt inn en ny type touch skjerm som føles veldig mye bedre enn mye annet jeg har vært borti i mange biler. Skjermen er glatt og fin, og føles egentlig som et fint nytt nettbrett. Responsiv og rask er den også. Tre koppholdere er heller ikke å forakte. ellers innvendig er det også mye fine linjer som ser bra ut, og gir bilen en litt premium følelse. I denne sammenheng må det også nevnes at bagasjerommet er større enn forventet. Langt i fra enormt, men du kan fint sende kona på ukeshandling i denne bilen.

Se selv å gjør dere en mening.

 

Jeg må til slutt her også legge til at denne bilen her også kan fåes med den fantastiske dørbeskyttelsen til ford.

Dere kan se en full video av hvordan den virker. I mitt innlegg om Ford Focus Electric.

Oppsummert:

Dette er en stor liten bil, som føles overraskende responsiv og kvikk i kjøreopplevelsen. Til tross for en liten motor har Ford valgt å sette inn en 6 trinns girkasse. Noe som går denne bilen utrolig behagelig å kjøre langt med på motorvei. Med et hjul i hvert hjørne får du høy go-cart faktor, som gjør det morro selv for far når han må bruke konebilen for å kjøre til og fra fotballtrening.  Trenger du en liten rimelig bil,  kan du få deg mye bil for pengene her.

Reklame