ASUS MB169C+

ASUS MB169C+ er en helt fantastisk bærbar ekstra skjerm. I mange år drømte jeg om en mulighet for å ha et enkelt to skjerm oppsett når jeg var ute å reiste. Når jeg fikk høre om den ble jeg rett og slett skikkelig «wow’ed».

Førsteintrykket

Men det jeg skal fortelle om er at det er en fin 15″ 1080p ekstern skjerm, som kobles til kun ved hjelp av en kabel. «C+» utgaven har en usb c – usb c kabel som følger med. «B+» utgaven kommer i en versjon med vanlig usb kabel. Skjermen krever ingen spesiell software, og fungerer fint rett ut av boksen. Den er rett og slett helt genial som en ekstra skjerm til laptopen når man er ute på farta. Skjermen er tynn og lett, og tar ikke stor plass. Jeg personlig, reiser ingen steder uten skjermen min lengre. Jeg kan virkelig ikke skjønne hvordan denne skjermen ikke har blitt mer populær. Jeg reiser en del rundt og møter mange teknikere og programmerere rundt om kring, både i innland og utland.  Og alle som ser denne skjermen får samme reaksjon som meg: «Woooow!!! Hvor fikk du tak i denne??? Sånn måååå jeg også få meg!!! Skjermen er akkurat passe stor, og kommer i en fin folder, som også brukes som stativ.

 

Specs:

Skjermen er 15,6″ Stor, veier 0,8 kg, og er 8,5mm tykk. Ellers har den en responstid på 15,6ms, og har en dynamisk kontrast på 7 000 000 : 1

 

Annet fra ASUS:

Asus forsåvidt har veldig mye spennende på gang på nettverksfronten om dagen også. Spesielt med tanke på deres nye «aimesh» FW til sine litt «grommere» Asus routere, og også Asus sin Mesh løsning «Lyra» Jeg har hatt sansen for Asus sine nettverksprodukter i lang tid, og håper jeg kan få testet dette i løpet av våren.

Reklame