Logitech H800 Trådløst Headset.

Alle som jobber i et kontormiljø i dag, har et eller annet headset liggende på pulten sin. Uten det ville dagen vært vanskelig å komme igjennom. Jeg for min del prater mye i telefonen, samtidig som jeg også bruker skype for buisness en del. Etter mye prøving og kanskje enda mere feiling, med forskjellige handsfree løsninger, forskjellige trådbaserte løsninger, og noen trådløse. Etter litt datt jeg over dette headsettet fra Logitech. Av en eller annen merkelig grunn hadde jeg ikke sett noe reklame for det heller. Headsettet har riktig nok vært på markedet en stund, men jeg føler det like vel er verdt å nevne.

Når det gjelder tilkoblingsmuligheter, så kommer dette med en fin usb dongle som fint kan gjemmes inne i headsettet, og også med bluetooth.

På den ene siden av headsettet kan man velge i mellom OFF / Bluetooth / og Kobling mot den med følgende USB Donglen.

For min del sitter jeg stort sett med telefonen koblet til via bluetooth, og bruker headsettet som handsfree til telefonen. Når jeg får en skype for buisness samtale, flipper jeg raskt knappen over til usb modus, og vips så er jeg klar for skype.

Som musikk headsett er dette helt ok, men det er alle de varierte mulighetene som gjorde at jeg falt for dette.

Reklame